Underverk? Nej, bara ett effektivt keratin.

Underverk? Nej, bara ett effektivt keratin.

Keratin är ett svavelrikt protein som utgör grunden för håret. Det gör hårstrået starkt och ger det sin naturliga karaktär, d v s det hår som du är född med. Faktum är att varje hårstrå består till 90% av keratin. Därför är det kanske inte så märkligt att brist på keratin försvagar hårstrået, det förlorar sin lyster och glans och spänst försvinner.

Fyll på med rätt keratin

Med rätt kosttillskott för ditt hår, kan du hjälpa håret att både återfå sin styrka, täthet och glans och sedan bibehålla den friska karaktären. Men det finns en sak som då är viktigt, nämligen att du väljer ett keratin som verkligen kan tas upp av hårstrået. Och där kommer Cynatine HNS in i bilden. Detta patenterade keratin, som ingår i Hårkontroll Boost, har den unika egenskapen att det är vattenlösligt, vilket betyder att det verkligen kantas upp av hårsäcken och ge det växande hårstrået dess viktiga egenskaper.

Halvering av tappade hårstrån

När du väljer ett kosttillskott eller vitaminpreparat för håret, är det alltså viktigt att det verkligen fungerar. När det gäller keratinet Cynatine HNS i Hårkontroll Boost har vetenskapliga studier visat att upptaget är så effektivt, att försökspersonerna halverade antalet tappade hårstrån. Det betyder flera hundra hårstrån i veckan, över tusen i månaden och under en tillväxtfas på tre månader har du över tiotusen fler aktiva hårstrån som ger styrka, volym och kraft till din frisyr.

Fler hårsäckar i tillväxt

En annan viktig egenskap hos Cynatine HNS är att 10% fler av dina hårsäckar kommer att befinna sig i tillväxtfas. Detta är ett resultat av att det patenterade keratinet minskar antalet hårsäckar som vilar, d v s inte har tillväxt för tillfället. Med tanke på att en människa i genomsnitt har drygt hundratusenhårstrån, så förstår du vilken skillnad detta kan innebära.

Starkare hårstrå

Hårstråets styrka avgöra flera saker. Dels hur lätt ditt hårstrå bryts, dels hur spänstigt det är och därmed hur mycket bättre det ligger och fungerar i din frisyr. Studier visar att Cynatine HNS förstärker varje hårstrå med i genomsnitt 6%. Det är denna extra styrka som gör att håret tål mer, bibehåller sin karaktär och låter dig skapa din personliga frisyr. Så, med Cynatine HNS får du fler hårstrån, starkare hårstrån, tätare hårväxt och därmed ett vackrare, vitalare hår med härlig styrka och lyster.

Join our newsletter to stay up to date on features and releases.
Signa upp
Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och ger samtycke till att ta emot uppdateringar från vårt företag.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Baltex AB. Alla rättigheter reserverade