Hårkontroll
Hair Beauty Concept

Det finns inga genvägar, man kan inte rätta till dålig hårkvalitet enbart med produkter man jobbar in i håret. Men man måste börja inifrån om man ska få riktigt bra resultat – och där ligger Hårkontrolls hela produktfilosofi.

Hårkontroll® Boost

En bra start – näringsboost.

Ett hår som saknar rätt näringsstöd kan behöva en rejäl start för att börja växa ut med full spänst och kraft. Därför har vi skapat Hårkontroll Boost, ett näringstillskott med bland annat det patenterade keratintillskottet Cynatine® HNS. Det boostar upp håret så att det slipper se livlöst och platt, och resultatet ser man direkt i första utväxtperioden.

Läs mer

Hårkontroll® Original

Säkra det dagliga tillskottet.

När håret fått sin behövliga boost, gäller det att se till att det växande håret får dagligt tillskott av de vitaminer och mineraler som hårsäcken behöver för att skapa nytt hår. Denna balanserade sammansättning finns i kosttillskottet Hårkontroll Original. I recepturen ingår viktiga näringsämnen som biotin, pantotensyra, L-cystin, zink, bambu, hirs tillsammans med en bred sammansättning av andra vitaminer och mineraler. Ett prisvärt och effektivt sätt att säkerställa rätt näringstillförsel.

Läs mer

Hårkontroll® Hair Shine Boosting Spray

Ett skydd för det nya, vackra håret.

Även ett friskt, starkt och spänstigt hår som vuxit ut under optimalt näringstillskott möter nya utmaning. När vi borstar håret, fönar det och utsätter det för sol och bad, så slits det och vill gärna bli frissigt. Men det går att förebygga. Genom Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray får man en vårdande leave-in conditioner som ger styrka och glans till håret. Ricinolja och arganolja ger optimal glans till håret, slitna hårtoppar och stimulerar även hårrötterna. Phytantriol är en multiaktiv ”booster” som ger glans och mjukhet till skadat hår Panthenol provitamin B5 fungerar som fuktbevarande medel och förbättrar elasticiteten. De vårdande ämnena i Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray gör helt enkelt att frissigt och livlöst hår direkt blir mjukt och silkeslent igen.

Läs mer

Hårkontroll® Deep Intense Hydrating Mask

Inpackning för håret som haft det tufft.

Hår som utsatts för kemisk färgning, torkat ut och kanske skadats har genomgått en tuff process. Svaret kommer som ett brev på posten – frissigt och tråkigt hår och irriterad hårbotten. För att motverka detta, har vi utvecklat Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask. Det är en välgörande och skonsam inpackning mjukgör, återfuktar och även motverkar frissigt hår. Reparerande extrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Samtidigt lugnas och skyddas hårbotten.

Läs mer

ÅTERFÖRSÄLJARE

Hårkontroll finns att köpa i de flesta hälsokostbutiker, apotek, nätbutiker och utvalda frisörsalonger.

SE ALLA ÅTERFÖRSÄLJARE HÄR