Få kontroll över grått hår med Hårkontroll Grey Hair

Har du lagt märke till de första gråa håren som smyger sig fram? Oroar du dig för att förlora din naturliga hårfärg? Oroa dig inte längre! Hårkontroll Grey Hair är här för att hjälpa dig att få kontroll över grått hår och bevara din ungdomliga look.

Starka ingredienser för friskt hår

Hårkontroll Grey Hair är utformat med pigmentrikt Melatine®-keratin och biotin, som kombinerat har en förmåga att stärka, bevara och återpigmentera håret. Genom att ge näring och pigment från insidan hjälper Hårkontroll Grey Hair till att bekämpa uppkomsten av nya gråa hårstrån och främja en frisk hårväxt.

Enkel användning för effektiva resultat

Det bästa med Hårkontroll Grey Hair är att det är enkelt att använda. Du tar två tabletter om dagen med vatten och låter de kraftfulla ingredienserna göra sitt arbete. Med regelbunden användning kan du förvänta dig att gradvis återpigmentera ditt hår och bromsa uppkomsten av gråa hårstrån. Studier visar att regelbunden användning ger resultat efter bara 60 dagar.

Hög kundnöjdhet

Studier visar att regelbunden användning ger resultat efter bara 60 dagar. Ge Hårkontroll Grey Hair en chans och upplev skillnaden själv.

-> Grey Hair - FOR HER

-> Grey Hair - FOR HIM

Join our newsletter to stay up to date on features and releases.
Signa upp
Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och ger samtycke till att ta emot uppdateringar från vårt företag.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Baltex AB. Alla rättigheter reserverade