hårkontroll

Hair Beauty Concept

Det finns inga genvägar, vackert hår börjar med rätt näring till hårrötterna. Man kan inte rätta till dålig hårkvalitet enbart med produkter man jobbar in i håret utifrån, utan arbetet måste börja inifrån om man ska få riktigt bra resultat. Utvärtes produkter kompletterar genom att skydda, styrka, återfukta och ge glans och mjukhet. Näring inifrån, skydd och fukt från utsidan - det sammanfattar Hårkontrolls hela produktfilosofi.

Hårkontroll Hydrating & Restoring Schampoo

En bra start – näringsboost.

Uppbyggande och boostande näringstillskott med det patenterade, unikt biotillgängliga keratinet Cynatine® HNS som binder till hårets naturliga keratin i kombination med utvalda vitaminer och mineraler samt en rejäl dos biotin som bevarar hårets normala tillväxt och välbefinnande.

Läs mer

Hårkontroll® Original

Säkra det dagliga tillskottet.

Balanserat, dagligt tillskott för hår- och nagelstyrka med biotin för hårets normala tillväxt och egenskaper, kiselrik bambu, hirs och L-cystin i samverkan med en bred sammansättning av selekterade vitaminer och mineraler som säkerställer rätt näringstillförsel för det växande håret.

Läs mer

Hårkontroll® Hair Shine Boosting Spray

Ett skydd för det nya, vackra håret.

Stärkande och återfuktande leave-in conditione med ricinolja, arganolja och Phytantriol för optimal glans och mjukhet samt Panthenol provitamin B5 för återfuktning och skydd. En cocktail av vårdande ämnen som ger liv och lyster till frissigt och torrt hår.

Läs mer

Hårkontroll® Deep Intense Hydrating Mask

Inpackning för håret som haft det tufft.

Återfuktande inpackning med djupverkande, vårdande och mjukgörande extrakt som återställer hårets naturliga mjukhet och lyster, skyddar och lugnar en irriterad hårbotten.

Läs mer