Vinnaren i Hårkontrolls modelljakt 2016

Angelica Niemi är Hårkontrolls modell för 2016!

Ett stort grattis till vinnaren i Hårkontrolls modelljakt, Angelica Niemi!

Juryn hade följande motiveringara

"Med en helt rätt look och ett fantastiskt och elegant hår tror jag att hon med sin utstrålning och karisma kommer kunna axla rollen som Hårkontrolls modell    för 2016 på bästa sätt."
"Med sitt fantastiska hår som väcker "vill ha" känslor, är hon en självklar vinnare!"
"Hon har ett fantastiskt hår som kommer att representera Varumärket Hårkontroll på helt rätt sätt"
"Med en helt rätt look och ett fantastiskt och elegant hår tror jag att hon med sin utstrålning och karisma kommer kunna axla rollen som Hårkontrolls modell    för 2016 på bästa sätt"

Juryn bestod av Åsa Vesterlund(Svenska Hollywood fruar/TV3) Hans Shimoda( Hänt i Veckan) Alexander Erwik,(Erwik Communication) Erika Lyko (Lyko) Krister    Atle ( Persona styling New York)Nathalie Bergström (MyGate Magazine) Eva Milesson ( Hårkontroll)

Ett stort tack till alla som deltagit och röstat i tävlingen!

Vi vill tacka alla tävlings deltagare för ett fantastiskt engagemang och ni kommer inte att gå lottlösa från detta, ni kommer att få en rabattkod som ni    kan använda i en webbutik. Den kommer ni att få i början av januari. Vi vill även tacka alla som har röstat, totalt har vi fått in ca 20.000 röster    och det var 520 stycken som deltog i modelljakten. Vi kommer löpande att ha fler spännande tävlingar med fantastiska priser på hemsidan så håll utkik.    Vi önskar er alla en riktigt God Jul o Gott Nytt År.

Publicerat av:

Hårkontroll

10/27/2019