Vem är den där Emmelie?

Första inlägget, lite nervöst fast än jag är proffsbloggare.

Detta är ju nu en del av min nya hemmaplan och man vill ju såklart göra ett gott intryck! Jag ska vara ärlig från början med er, hos mig hittar ni inte professionella hårtips, utan hos mig hittar ni väl beprövade hårtips som har räddat mig många morgnar när barnen bråkat lite extra om vilka flingor de ska ha till frukosten och det där håret som skulle tvättas innan mötet blir akut ändrat till en frisyr för att dölja det inte allt för rena håret. 

Det blir också många tips om hur man tar hand om håret, enkla styling tips och mycket mer. Med åren har denna 35 åriga kvinna lärt sig sina knep och dom ska nu delas här.Ser fram emot många blogginlägg här, personliga med en touch av hår!

Publicerat av:

Emmelie Walles

10/27/2019