Vardagslyx på rutin

Jag är inte rädd för att testa nått nytt, det kan ju inte bli mer än fel. Och med just hår har det gått fel många gånger så jag har många roliga historier om hår att dela med mig av. Jag har haft alla dess hårfärger allt från platinablond & brunett till att ha knallrosa hår. Ja, jag får mina ryck, ibland blir de bra, ibland mindre bra för att uttrycka det milt.

Just nu håller jag på att ljusa upp mitt hår från att vara brunett till att bli ”naturlig” blond vilket innebär att jag vill ge mitt hår extra kärlek. Jag har kört med Deep Intense Hydrating Mask en gång i veckan. Man har i inpackningen minst 5 minuter efter man tvättat håret. Jag har kört den längre för jag passar på att sätta ansiktsmask, plocka bryn och allt det där som måste göras. Sedan tvättar jag snabbt och lätt ur det lagom till att jag är färdig med min ompyssling av mig själv. 

Det är faktiskt en bra vana jag har att en gång i veckan unna mig tid att ta hand om mig själv. Det är inte lång tid, men 30 min att bara pyssla om sig själv räcker för mig i vardagen. Då hinner man med inpackningen, måla tånaglarna, plocka brynen eller vad det nu kan vara. Vardagslyx på rutin gillar jag! Och YES!! Mitt hår känns följsamt, mjukt och ser glansigt och fint ut.

Det tackar vi för säger jag med ett leende på läpparna :)

Publicerat av:

Emmelie Walles

10/27/2019