Rädda Pentrollet AKA Emelie

Halleluja vad jag älskar hårprodukter som är enkla snabba och räddar en pentrolls-frilla till att nästan kunna glida in på röda mattan en stressig morgon.

Eller ja nu kanske jag överdriver en aningen, vem försöker jag lura med att jag skulle kunna glida in på röda mattan kl 08.00 en tisdagsmorgon utan att skrämma nån.. 

För er som inte känner mig kan jag berätta att jag är otroligt morgontrött och är inte människa innan 9-10 tiden.. Hair Shine Boosting Spray tar jag för vana att spraya i håret varje gång jag tvättar det för att eliminera min sedvanliga penntrolls-frissa. Sprayen gör att håret blir glansigt, mjukt och frissen som är min största ovän när det kommer till hår försvinner. Sånt blir man glad av, enkla saker som gör att stressen på morgonen inte blir lika påtaglig efter att man tittat sig i spegeln. 

Mindre att jobba med om man säger så ;)

Publicerat av:

Emmelie Walles

10/27/2019