Krister Atle - Hårtips & Trender Del 23

“Jag är så nöjd med håret efter sommaren, det är solblekt och jag känner mig solbränd och fräsch. Men det varar ju inte så nu tänker jag inte försöka hålla kvar något som inte kommer att funka eller göra mig glad längre. Jag klippte mig, en ordentlig bit, och gissa vilken skillnad det gjorde!!!”

Tips

Hösten är en tid för förändring så var verkligen inte rädd för att testa något nytt eller göra dig av med sånt som tynger ner dig. Alla kunder jag någonsin haft med undantag för de som inte velat klippa av håret och frisören tog det i sina egna händer att förändra kunden, kan jag ärligt säga har inte många ångrat sitt beslut. Befrielsen att inte alltid hålla fast vid sånt som varit gäller i synnerhet ditt hår. Visst krävs det mod men belöningen står dig tusenfalt. Jag kan också bli väldigt fäst vid en del kunders stil och hår men om dom är beredda och föreslår själva något nytt så i 99 fall av 100 håller jag med och vi gör det på en gång. På en gång! Och i det läget får jag ta del av en upprymdhet som är så få förunnat i sitt yrkesliv att uppleva.

Trender

Det var modeveckan i New York. Kunderna såg allt roligt och experimentellt på modevisningarna så det var inte svårt att få kunderna att göra just det: experimentera. Största trenden var den låga hästsvansen. Lös eller tajt spelar ingen roll, men lågt ska det vara.

Publicerat av:

Krister Atle

10/27/2019