Hemmaspa tips för semestern

Under semestern ska man ta extra vara på sig själv och för en gångs skull så har man faktiskt tid att ta en lugn kväll för sig själv utan att känna stressen efter en tidig morgon dagen efter. Så här kommer mina bästa tips för en lugn kväll hemma.
Skrubba kroppen, extra bra under sommaren för att få en snygg bränna, samt få bort alla gamla hudavlagringar. Det finns att köpa i butik, gärna med olja i. Eller så gör du en själv med socker eller kaffesump. Googla recept så finner du massor. Sätt i en hårinpackning i håret undertiden du gör alla dina behandlingar, så den hinner verka undertiden.
Efter skrubben tappar du upp ett bad och tänder lite ljus och kopplar av en stund, kanske läser en bok eller bara ligger och slappnar av. Undertiden du badar lägg en ansiktsmask och låt den verka undertiden. Efter badet sköljer du av hårinpackningen och ansiktsmasken, smörj in dig och sätt i hårolja i håret
Ibland behöver det inte vara så mycket, utan man kan unna sig 30 min för sig själv och bara njuta av en enkel hemmaspa kväll.

Publicerat av:

Emmelie Walles

10/27/2019