Boosta håret i höst

Återfukta efter duschen

Hair shine boosting spray ger håret styrka och glans utifrån. En leave – in conditioner som motverkar frissigt livlöst och glanslöst hår är ett måste i takt med att temperaturen sjunker, eftersom kylan får talgkörteln att producera mindre fett. Ha för vana att skydda håret efter varje dusch med leave-in-balsam.


Glöm inte hårbotten

Många har fått lära sig att man inte ska ha balsam i hårbotten – glöm det. Hårbotten är hud som behöver fukt, den också. Återfukta med både balsam och inpackning hela vägen ner till huden. Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask är en välgörande inpackning med reparerande extrakt som återfuktar,och hjälper håret att återfå naturlig mjukhet och lyster samt motverkar frissigt och statiskt hår så passa på att ta den även i hårbotten.


Borsta ut din hårspray

Välj en hårspray utan alkohol, vilket är uttorkande, och använd en platt borste för att borsta ut sprayen över hela håret innan den torkar in. Då kan sprayen lägga sig som en skyddande hinna över håret och till och med “limma ihop” dina kluvna toppar tillfälligt så att de inte utsätts för mer skada.


Ha lite tålamod

När du investerar i en inpackning -Deep Intense Hydrating Mask eller vitamintillskott Hårkontroll Boost – en boostande keratinbehandling som kan hjälpa håret att bygga upp keratinnivån, bör du veta att det tar minst ett par veckor innan du kommer att märka en effekt på håret.

Publicerat av:

Emmelie Walles

10/27/2019