Ett vackert hår börjar med rätt näring till hårrötterna

Ring oss: +46 08 - 640 05 95

Hair Beauty Concept

Hårkontroll Hair Beauty Concept skapar vackrare och fylligare hår från grunden.

Det finns inga genvägar, man kan inte rätta till dålig hårkvalitet enbart med produkter man jobbar in i håret. Men man måste börja inifrån om man ska få riktigt bra resultat – och där ligger Hårkontrolls hela produktfilosofi.

Rätt näring till hårrötterna

Experter och stylister är eniga; allt börjar med att håret får rätt näring. Det är grundförutsättningen för både ett naturligt vackert hår och för att skapa frisyrer. Det är hårrötterna som behöver näring, och det kommer inifrån kroppen. Då får man rätt hårkvalitet att jobba med. Då får håret sin naturliga spänst, kraft och fuktighet. Det växer som det ska, och man minskar risken för att håret tunnas ut och känns livlöst.

En bra start – näringsboost

Ett hår som saknar rätt näringsstöd kan behöva en rejäl start för att börja växa ut med full spänst och kraft. Därför har vi skapat Hårkontroll Boost, ett näringstillskott med bland annat det patenterade keratintillskottet Cynatine® HNS. Det boostar upp håret så att det slipper se livlöst och platt, och resultatet ser man direkt i första utväxtperioden.

Säkra det dagliga tillskottet

När håret fått sin behövliga boost, gäller det att se till att det växande håret får dagligt tillskott av de vitaminer och mineraler som hårsäcken behöver för att skapa nytt hår. Denna balanserade sammansättning finns i kosttillskottet Hårkontroll Original. I recepturen ingår viktiga näringsämnen som biotin, pantotensyra, L-cystin, zink, bambu, hirs tillsammans med en bred sammansättning av andra vitaminer och mineraler. Ett prisvärt och effektivt sätt att säkerställa rätt näringstillförsel.

Ett skydd för det nya, vackra håret

Men även ett friskt, starkt och spänstigt hår som vuxit ut under optimalt näringstillskott möter nya utmaning. När vi borstar håret, fönar det och utsätter det för sol och bad, så slits det och vill gärna bli frissigt. Men det går att förebygga. Genom Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray får man en vårdande leave-in conditioner som ger styrka och glans till håret. Ricinolja och arganolja ger optimal glans till håret, slitna hårtoppar och stimulerar även hårrötterna. Phytantriol är en multiaktiv ”booster” som ger glans och mjukhet till skadat hår Panthenol provitamin B5 fungerar som fuktbevarande medel och förbättrar elasticiteten. De vårdande ämnena i Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray gör helt enkelt att frissigt och livlöst hår direkt blir mjukt och silkeslent igen.

Inpackning för håret som haft det tufft

Hår som utsatts för kemisk färgning, torkat ut och kanske skadats har genomgått en tuff process. Svaret kommer som ett brev på posten – frissigt och tråkigt hår och irriterad hårbotten. För att motverka detta, har vi utvecklat Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask. Det är en välgörande och skonsam inpackning mjukgör, återfuktar och även motverkar frissigt hår. Reparerande extrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Samtidigt lugnas och skyddas hårbotten. 

Hårkontroll Hair Beauty Concept.

Inga genvägar, utan vackert hår inifrån och ut.

8 av 10 rekommenderar Hårkontroll Boost

"Jättenöjd, har märkt en stor skillnad i hur snabbt håret växer, då det tidigare växte långsamt. Jag är nöjd och kommer fortsätta köpa Hårkontroll." – Deltagare från Hälsopanelen.se

Läs mer